nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

L'auditoria dels comptes de la Sala estarà a punt per desembre

Avui es debat al ple l'adjudicació per un valor d'uns 30.000 euros

L'equip de govern de sa Pobla (Ixsp, PSIB-PSOE i PSM) ha convocat avui vespre, a les 21.30 hores, un ple extraordinari que tindrà com a punt principal a l'ordre del dia una modificació de crèdit. En total, es tracta d'un import d'uns 30.000 euros, que permetrà la contractació d'una empresa que s'encarregarà d'auditar els comptes de l'Ajuntament de sa Pobla.

Al concurs públic per tal de contractar aquesta auditoria s'hi han presentat tres empreses i, al plec de condicions d'aquest, s'estipula que la feina ha d'estar finalitzada abans que acabi l'any, data que permetrà al tripartit elaborar un diagnòstic de la despesa de l'Ajuntament i actuar durant els propers quatre anys en conseqüència. Entre d'altres assumptes, l'auditoria dels comptes municipals pretén revisar la comptabilitat de la Sala, les despeses, el sistema de control d'aquestes i l'estat econòmic de l'Ajuntament de sa Pobla, en definitiva.

El regidor d'Hisenda, Lluís Socies (PSIB-PSOE), explicà que es pretén així «corregir mals vicis adquirits durant 16 anys de govern del PP, sense l'afany de cercar cap fantasma ni de desacreditar els funcionaris». «L'auditoria dels comptes és un compromís electoral que no hem dut a ple fins ara perquè l'interventor ens recomanà habilitar una partida econòmica concreta per pagar-la, com finalment hem fet. En qualsevol cas, quan la tinguem feta suposarà un punt de partida per elaborar els pressupostos i saber com gestionar les despeses per evitar incrementar el deute que acumula l'Ajuntament de sa Pobla», explicà.

En el ple d'avui vespre també es parlarà de la proposta de l'equip de govern sobre el repartiment del 0'7 per cent del pressupost d'enguany per ajudes per a la solitaritat i cooperació. Socies vol incloure, entre d'altres entitats, ajudes a Amnistia Internacional, una proposta que ja féu en anteriors ocasions quan governava el PP. Per altra banda, el ple també aprovarà la proposta de les festes locals de 2008 i, possiblement, la renúncia del portaveu del PP Antoni Serra com a regidor de la corporació municipal. Arnau Rayó, número 9 en la llista del PP, passarà a ocupar el seu lloc a l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.