algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

Les obres del camí de Cas Verros porten la polèmica a l'Ajuntament

El Bloc denuncia la «brutal intervenció» a la via i el PP ho nega

L'Ajuntament de Felanitx i l'anterior Conselleria d'Agricultura i Pesca, segons denuncia el Bloc per Felanitx, han convertit el camí de Cas Verros en una camada asfaltada que en determinats trams arriba als vuit metres d'amplada. Segons Nicolau Barceló, portaveu del Bloc per Felanitx, el projecte original de l'obra especifica que el camí, que parteix de la carretera de Portocolom i dóna accés a cases rurals i a xalets de nova construcció, només s'havia de cobrir amb una capa de reg asfàltic i conservar-ne l'amplada original, d'uns cinc metres.

Però segons Rafel Roig, regidor pel Partit Popular a l'Ajuntament, l'obra s'ha fet seguint un projecte redactat l'any 2002, quan el PP encara estava a l'oposició municipal. Roig indica que «s'ha seguit el projecte al peu de la lletra i l'obra ha significat una millora per als veïns de la zona». Segons denuncia la coalició d'esquerres felanitxera, no s'ha seguit el projecte tècnic, que especifica que els cinc metres d'amplada original del camí de Cas Verros són suficients per suportar l'escàs trànsit que hi passa. A més, i sempre segons el Bloc per Felanitx, el mateix projecte desaconsella ampliar-ne, asfaltar-ne o modificar-ne el traçat perquè la intervenció és massa agressiva per a un camí rural d'aquest tipus.

La coalició d'esquerres de Felanitx també ha denunciat que quan les màquines van començar a posar el reg asfàltic, que segons el Bloc era l'únic que estava previst en el projecte, alguns propietaris van oferir-se per pagar l'asfalt actual.

Rafel Roig, en representació del Partit Popular, reconeix que el seu equip va acceptar la proposta veïnal, però diu que l'Ajuntament hi va enviar un tècnic perquè supervisàs les obres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.