algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Tres ferits en un espectacular xoc a Palma causat per un conductor ebri

Cinc persones més resultaren afectades per una topada a Crestatx

84786
Els bombers hagueren d'intervenir per alliberar un dels ocupants del vehicle envestit pel conductor begut. | S.AMENGUAL

Tres persones resultaren ferides ahir migdia en un espectacular accident registrat en l'encreuament dels carrers Antoni Noguera i Pere II, paral·lel al carrer de Manacor, a Palma. El sinistre es produí a les 14.50 hores, quan un Mercedes C180 envestí un Peugeot en el qual viatjaven tres persones d'origen llatinoamericà. El conductor, que donà positiu en el test d'alcoholèmia, fou arrestat.

L'impacte fou tan fort que el morro del Mercedes quedà incrustat als baixos de l'altre vehicle. Al lloc es traslladaren Bombers de Palma, Policia Local i efectius del 061. Una vegada allà trobaren que els tres ocupants del Peugeot estaven ferits. Qui en sortí millor parat fou el conductor, que pogué sortir del cotxe pel seu propi peu. Més alarmant fou la situació de la dona, que fou traslladada a l'hospital de Son Llàtzer. Així mateix fou complicat el rescat del tercer ocupant. Per accedir-hi, els Bombers hagueren d'apuntalar el vehicle, ja que les portes estaven esclafades. El jove fou evacuat en una llitera rígida i sofria un fort cop a una cama i a la pelvis.

D'altra banda, cinc persones resultaren ferides en un accident múltiple entre quatre cotxes registrat a l'encreuament de Crestatx, entre Inca i sa Pobla. Els ferits, tots ells lleus, foren traslladats als hospitals d'Inca i de Muro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.