nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

La Sala demanarà al Govern més escoles per fer front a la demanda

Cediran els solars per fer nous centres d'infantil i de primària

L'Ajuntament de Son Servera ha dissenyat un pla per fer front a la problemàtica educativa que pateix el municipi per tal de donar una solució definitiva a les mancances que any rere any es pateixen en aquest àmbit. La primera passa del nou consistori serà cedir solars a la Conselleria d'Educació del Govern perquè puguin fer noves escoles de primària i infantil.

Així ho va explicar el batle de Son Servera, Josep Barrientos. «Els centres estan col·lapsats. Necessitam comptar amb nous espais per tal d'atendre el creixement de població».

En el cas del nucli costaner, a Cala Millor manca un centre d'infantil. La idea, segons explicà la primera vara, és oferir al Govern més solars al voltant del col·legi de na Penyal i construir un centre pels més petits. D'aquesta manera es pot recuperar l'escoleta municipal ubicada ara al carrer de Joan Servera Camps. Tot això suposaria que es podrien millorar les infraestructures esportives i l'oferta que tindrien els estudiants seria més àmplia».

Una de les altres deficiències té lloc al municipi de Son Servera. Cal recordar que existeix un projecte d'ampliació del col·legi Jaume Fornaris. El batle va descartar aquesta actuació en considerar que «el que ens fa falta no és una ampliació sinó un nou col·legi ja que una ampliació suposaria col·lapsar encara més els carrers d'aquesta zona».

Barrientos manifesta que s'ha de treballar perquè Son Servera tingui un nou centre. Per això, diu, «ja hem posat fil a l'agulla per cercar solars que siguin adients per acollir infraestructures esportives».

D'altra banda el batle va garantir que es mantindrien reunions periòdiques amb els equips directius dels centres per conèixer de primera mà totes les necessitats escolars i poder donar una resposta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.