algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

PSM i PSOE firmen un pacte de govern per a aquesta legislatura

Joan Amengual (PSOE) serà el batle a partir del gener de 2010

Després d'un mes i mig de la constitució dels diferents Consistoris, el PSM i el PSOE de Campanet signaren ahir un pacte que té com a objectiu la governabilitat del municipi per a la present legislatura (2007-2010). D'aquesta manera, Francesc Morell (PSM), que governava en minoria a Campanet, es farà càrrec de la batlia fins al mes de gener de 2010. A partir d'aquest moment, el batle serà Joan Amengual (PSOE) fins al final de la legislatura. Així, el PSM tindrà dos anys i mig la batlia i el PSOE se'n farà càrrec el darrer any i mig.

El nou equip de govern executarà el programa de govern que prèviament han consensuat entre ambdós grups polítics. A més, també sol·licitaran al Govern de les Illes Balears una dedicació exclusiva per a municipis de menys de 5.000 habitants.

L'actual batle de Campanet, Francesc Morell, explicà en aquest sentit que «hem estat negociant alguns dies i hem cercat allò millor per al poble, un pacte de govern que donarà estabilitat al Consistori i poder tirar endavant el programa que hem consensuat. Tant el PSM com el PSOE hem apostat per una entesa pel bé de Campanet». Morell també va afegir que «tenim un equip cohesionat i aprofitarem el pacte que hi ha en el Govern balear per portar endavant el nostre projecte comú».

Per la seva part, Joan Amengual, que serà el batle de Campanet a partir del gener de 2010, va explicar que «teníem la voluntat d'arribar a un acord i finalment ha estat possible. Feia poc més d'una setmana que negociàvem i hem cercat allò millor per al poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.