nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

UM incorpora dotze nous càrrecs al Govern de Cort i empreses municipals

Nadal manté la posició de no integrar-se a l'equip de Calvo per «lleialtat» als seus electors

El grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma ha incorporat dotze càrrecs a les diferents empreses municipals i departaments que gestionarà la formació, després d'assumir el control de la regidoria de Medi Ambient, Economia i Treball i la de Joventut i Esports del Consistori, a l'acord de govern amb el PSOE i el Bloc.

El portaveu del grup municipal d'UM, Miquel Nadal, donà a conèixer ahir quin serà el repartiment de les diferents àrees de gestió i deixà clar que mantindrà la seva decisió de no integrar-se a l'equip de govern municipal «per coherència» als més de 10.000 votants d'UM, als quals prometé que «seria batle o no entraria a l'equip de govern».

Així, la regidoria de Medi Ambient, Economia i Treball, dirigida per la primera tinent de batle, Cristina Cerdó, estarà formada per la coordinadora de Medi Ambient, Paula Cortés, el director general, Carles del Salvador, i la gerent d'Emaya, Maria Magdalena Tortella.

Pel que fa a Economia i Treball, estarà format per quatre càrrecs, a diferència d'un únic gerent al capdavant de l'Imfof, el qual estarà supervisat pel coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació, Llorenç Palmer, i els directors generals de Promoció Econòmica, Enric Molina, i de Formació i Ocupació, Eugènia Cañellas, a banda de la gerent, Catalina Payeras. L'equip d'Antoni Moragues a la regidoria de Joventut i Esports tindrà un coordinador, Baldomero Oliver, el director general, Gabriel Serra, i la presidenta de l'IME, Coloma Castanyer.

Nadal prometé que el «diàleg» i la «lleialtat» al pacte basaran la gestió d'UM i destacà, com a eixos generals, la construcció de poliesportius, mantenir Palma neta i augmentar les zones verdes per suprimir mancances «històriques».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.