algo de nubes
  • Màx: 11.78°
  • Mín: 7.77°
11°

El batle Torres cobrarà 3.519 euros mensuals amb dedicació exclusiva

L'oposició creu que dirigeixen l'Ajuntament «els mateixos de sempre»

Fins a cinc regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Santa Margalida tindran dedicació exclusiva i, entre ells, el batle del municipi, Martí Torres (PP), que cobrarà 3.519 euros mensuals. A més, la regidora Maria Rosa Pastor tindrà dedicació parcial. Així, hi haurà amb dedicació exclusiva un regidor «i mig» més que a la passada legislatura.

Els quatre regidors amb dedicació exclusiva, a més del batle, són Bernat Amengual (CPU), Pedro Mas (CPU), Aina Rodríguez (PP) i Rocío Romero (PP), que cobraran cada un 2.991 euros mensuals. La regidora amb dedicació parcial (60%), Maria Rosa Pastor (PP), cobrarà 1.757 euros mensuals.

Antoni Reus, portaveu d'Independents, considerà «exagerat» tenir cinc regidors amb dedicació exclusiva i demanà explicacions al batle, el qual respongué que «ho hem fet així perquè ho trobam oportú». Per la seva part, el portaveu d'Unió Mallorquina, Joan Monjo, afirmà que «començau amb una política continuista i les promeses electorals només han estat fum. No us veig capacitats per dur res». A més, digué al batle que «has de demostrar que ets el batle i que no estàs al servei dels cacics del poble». El portaveu del PSOE, Miquel Cifre, considerà la mesura «d'infame per als ciutadans que ja estan avesats a rebre i que els prenguin el pèl. Esperava una altra cosa perquè dèieu que éreu gent nova i veig que no és així. N'hi ha que es freguen les mans amb vosaltres dins l'Ajuntament».

L'anècdota la posà el portaveu d'UM, Joan Monjo, que quan s'anaven anunciant els sous dels regidors va treure una calculadora i començà a fer comptes per saber el total anual dels salaris de l'equip de govern.

Per altra part, els plens ordinaris de l'Ajuntament de Santa Margalida es canviaran al vespre i es realitzaran a les 20 hores amb una periodicitat bimensual. L'oposició considerà que la periodicitat havia de ser mensual i hi presentaren una esmena que fou rebutjada per l'equip de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.