algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
22°

Cirer insisteix a dir que dimitirà com a regidora si el PP fa batle Nadal

60992

Catalina Cirer, assetjada pels mitjans a la porta del seu despatx de l'Ajuntament, es prepara per «servir Palma» des de l'oposició.

P.B.
La batlessa en funcions de Palma, Catalina Cirer, eludí opinar sobre les «hipòtesis» que apunten cap a la proximitat d'un pacte entre el PSOE i UM per governar el Consistori palmesà. No obstant això, inisistí a ratificar-se en les seves declaracions prèvies en el sentit que dimitiria com a regidora si el PP feia batle Miquel Nadal. Cirer presidí ahir el seu darrer ple com a batlessa. En acabar la sessió, intentà evitar els mitjans que l'esperaven per obtenir-ne unes declaracions. I ho aconseguiren. «De moment, no tenc coneixement que el meu partit hagi pres cap decisió respecte a un pacte amb UM. Tanmateix, tot són hipòtesis que no entraré a valorar, perquè estan oberts molts escenaris i poden passar moltes de coses», manifestà la batlessa.

Quant a les seves expectatives de continuïtat, Cirer assenyalà que ja ha expressat la seva posició i que la manté, tot i que eludí repetir el seu compromís d'abandonar el Consistori si el PP acorda amb UM situar a la batlia el candidat nacionalista de centre, Miquel Nadal. Cirer, que s'acomiadà dels regidors de l'oposició que no repetiran a l'Ajuntament, féu la següent reflexió: «El futur, si tenim salut, ànim i il·lusió, mai no pot ser dolent per a ningú». Mentrestant, apuntà que «som a prop de sortir d'aquesta incertesa. Crec que val la pensa seguir fent feina per Palma i seguir lluitant per la ciutat des d'on ens col·loqui la nova situació». Aquestes van ser les úniques declaracions que obtingueren els mitjans d'una Cirer que, des del dia després de les eleccions, gairebé no se l'ha vista fora del seu despatx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.