algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

L'Escola de Mallorquí reconeix el poeta Aguiló i la Mostra de Teatre

El Patronat ha atorgat el Reconeixement de Mèrits de 2006

El Patronat de l'Escola de Mallorquí, que anualment atorga el Reconeixement de Mèrits, ha distingit les trajectòries del poeta manacorí Josep Lluís Aguiló i la Mostra de Teatre Escolar.

En un acte que tingué lloc divendres vespre al Teatre Municipal, l'entitat va reconèixer el 20è aniversari de la Mostra de Teatre Escolar de la mà dels seus professors i alumnes, a més de la trajectòria del jove poeta manacorí Josep Lluís Aguiló, qui fou el guanyador del premi Ciutat de Palma 2005.

Sam Abrams fou qui defensà els mèrits d'Aguiló per aconseguir l'esmentada distinció. Abrams es va desfer en elogis al poeta i destacà que la seva reaparició en el panorama poètic ha suposat un revulsiu. Per la crítica, els llibres d'Aguiló han estat qualificats d'excel·lents.

Seguidament, Aguiló recità una sèrie de textos i poemes seus. Així mateix actuà la concertista de piano Rut Martínez. Ambdós captivaren el nombrós públic del Teatre amb una excel·lent poesia i una gran interpretació musical.

L'autor i director d'obres teatrals Miquel Mestre fou qui repassà la gran tasca duta a terme durant 20 anys per la Mostra de Teatre Escolar de Manacor. Mestre recordà els avanços aconseguits amb la Mostra i apuntà que «ara hem arribat als 57 espectacles, als 650 actors i actrius i més de 20.000 espectadors». Just després, joves actors de la Mostra de Teatre Escolar interpretaren fragments de Shakespeare. A l'acte foren presents el batle, Antoni Pastor, la regidora de Cultura, Maria A. Mercant, i la consellera insular Catalina Julve.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.