muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Les escoletes municipals oferiran unes 637 places el curs 2007-2008

Durant aquest mandat de Cort s'han creat tres nous centres a Palma

El proper curs escolar 2007-2008 començarà amb importants novetats per a les famílies amb infants d'entre zero i tres anys. D'entrada, quant al nombre de places, les escoletes municipals n'oferiran un total de 637, devers cent quaranta més que el 2003. Només l'obertura de Can Alonso, a començaments de setembre, ampliarà l'oferta amb 35 noves places.

A banda d'aquest nou centre, ubicat en un xalet d'estil racionalista de l'Eixample (C. de l'Arxiduc Lluís Salvador), l'Ajuntament de Palma, a través del Patronat Municipal d'Escoletes, ha creat dos nous centres. El primer va ser el de Maria Mut Mandilego, a la barriada de la Soledat; i el segon, el de Son Fuster Vell, instal·lat a les antigues cases de possessió, convenientment reformades.

Maria Mut Mandilego, Son Fuster Nou i Can Alonso integren els tres centres que s'han erigit al llarg d'aquest mandat i que han incorporat a l'oferta 144 noves places per a infants de zero a tres anys.

Però les necessitats de les famílies que viuen a Ciutat han obligat el Consistori a seguir projectant-ne de nous. Així, tot i que falta trobar l'immoble adequat per ubicar-lo (podria ser que ara ja en tinguessin un d'emparaulat), el Patronat Municipal d'Escoletes ha projectat un nou centre a la barriada de Son Ferriol. L'escoleta disposaria de cinc unitats: una de zero a 3 anys (7 places), dues d'1 a 2 anys (9+12 places) i dues més de 2 a 3 anys (15+16 places). Amb aquest, seran nou els centres de què disposi la ciutat.

En el darrer curs, les places oferides eren 602 i el nombre d'escoletes, sis. A partir de setembre, les places augmentaran fins a 637 amb les 35 de Can Alonso. Quan es completi el projecte de Son Ferriol arribarem a 700 places.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.