algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La mostra d'artesans fou el millor reclam de la Fira per als visitants

El bon dia afavorí que centenars de persones s'acostassin al poble

M.NADAL.Santa Margalida.
Santa Margalida bullia ahir amb motiu de la celebració de la fira. Arran de les obres de reforma i rehabilitació de l'escola vella, l'organització decidí enguany ubicar la demostració de mestres artesans al cèntric carrer de l'Ajuntament, fet que propicià que la gent que ahir visità la fira de la Vila s'hi acostàs i contemplàs com es feien les eines de camp en aquell temps. A més, també s'hi habilità una passarel·la en què els joves mostraren al nombrós públic els vestits de pagès de l'època, iniciativa que cridà molt l'atenció als curiosos.

A diferència d'altres anys, en aquesta edició s'ha augmentat el recinte firal i l'exposició de cotxes i maquinària agrícola s'ha tret dels carrers més cèntrics i s'ha ubicat més cap al polígon. El que sí es podia contemplar al centre del poble era una magnífica exposició de motos i cotxes antics de totes les dimensions i models.

Sens dubte, el temps primaveral que es va viure ahir a tot Mallorca fou clau perquè la fira de Santa Margalida resultàs tot un èxit.

Després d'un parell de mesos sense cap fira, finalment ahir els més assidus a aquestes jornades festives ho passaren molt bé contemplant els artesans o comprant algun objecte curiós. Tot i això, sempre existeixen els clàssics que aprofiten les fires per comprar-hi tot tipus de plantes que s'exposen en alguns carrers.

Una altra novetat de la fira d'ahir fou que l'Ajuntament també decidí traslladar les atraccions de fira al costat de l'institut, en lloc d'ubicar-les a la plaça Major com feia altres anys.

Enguany, a la plaça Major es podien visitar diferents envelats temàtics, entre els quals també hi havia el del Govern de les Illes Balears i el de l'Ajuntament.

Durant tot el matí, els carrers de la Vila estigueren plens de gom a gom de gent que recorria el recinte firal, que enguany s'ha vist incrementat pel número de carrers que s'hi han afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.