Sobrassada mallorquina, porquim foraster
Els porquers demanen que s'inclogui carn d'aquí en la producció de l'embotit per reactivar el sector
Palma03/07/06 0:00
Un turista compra una sobrassada o llonganissa a una d'aquelles botigues que en tenen el sostre ple, al centre històric de Ciutat. L'embotit més genuí de l'illa està embolicat amb un paper que porta la imatge de Mallorca estampada. L'estranger -independentment de si li agrada o no la cèlebre menjua. Ni tan sols sabem si l'ha tastada mai- es pensa que s'endú la màxima expressió de la terra que l'ha acollit temporalment. Però, quina decepció que se'n durà, en saber que la sobrassada és feta amb carn de porc de fora! -bé, la sorpresa se l'enduen els mallorquins. Possiblement el turista no ho arribarà a descobrir mai.
També a Illes Balears
- Una monja dirigirà la formació dels periodistes a les Balears
- Tots els horaris i itineraris de les marxes per la Pau i la Vida en solidaritat amb Gaza
- «A nosaltres també ens agrada insultar la policia quan bevem una mica de més. Tot el suport a Catalina Soler»
- Rufián proposa una candidatura «plurinacional» per a les properes eleccions generals i Vidal ho veu «interessant»
- 45 marxes i concentracions simultànies per Palestina a les ciutats, barris i pobles de Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.