cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Bel Vidal substituirà el dimitit Josep Gomila com a regidor del PSM

C. MORENO. Alaró.
La número cinc de l'agrupació del PSM d'Alaró, Bel Vidal, substituirà Josep Gomila, que fa poc més d'una setmana dimití com a edil i portaveu dels nacionalistes a l'Ajuntament d'Alaró en mostrar-se contrari a la creació d'un bloc de forces progressistes tal com proposà la línia oficialista del PSM.

L'agrupació del PSM d'Alaró també ha elegit la nova junta directiva: el secretari general serà Joan Joan Mayans; Mateu Marcús, el nou portaveu; mentre que la secretària d'organització serà Conxa Montcada i el nou secretari de política, Alexandre Fortesa. A més de Gomila, bona part dels afiliats de l'agrupació local s'han donat de baixa i per això s'ha reestructurat la junta directiva.

A partir d'ara el regidor Mateu Marcús, que fins ara ha acompanyat Josep Gomila com a número dos a l'Ajuntament, serà el portaveu dels nacionalistes al Consistori.

Així, ahir Marcús deixà clar que «a Alaró el nostre equip no es presentarà com una formació política independent, sinó que continuam i continuarem sent PSM. La gent està animada a formar part del PSM i al nostre municipi no ens hem passat al Grup Mixt perquè estam d'acord a seguir com a PSM», indicà.

Tots aquests canvis han estat aprovats per l'agrupació local del PSM.

Per la seva banda, encara no se sap si Josep Gomila es retirarà definitivament de la vida política local o si es presentarà a les properes eleccions municipals dins una altra llista, ben independent o fins i tot d'un altre partit. En aquest sentit, Gomila afirmà quan va renunciar com a secretari municipal de l'agrupació local, donant-se de baixa del PSM, que tot dependrà del que faci la resta de l'agrupació nacionalista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.