algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Cort estudiarà duplicar la capacitat de l'hotel del palau de congressos

El setembre es presentarà el projecte d'execució de tot el conjunt

A principis de setembre, l'Ajuntament de Palma presentarà el projecte d'execució del futur palau de congressos de Palma que es començarà a construir el març de 2007. Mentrestant, el regidor d'Urbanisme de Cort, Javier Rodrigo de Santos, anuncià ahir que el seu departament estudiarà duplicar el nombre d'habitacions que tindrà l'hotel que es farà just devora.

La proposta d'ampliació ha estat feta pel propi arquitecte guanyador del concurs internacional, el navarrès Patxi Mangado, qui pretén «exhaurir l'edificabilitat del terreny i augmentar la capacitat d'allotjament», explicà Rodrigo de Santos. Tanmateix, el responsable municipal d'Urbanisme volgué deixar clar que no es tracta d'una prioritat de l'equip de govern -«és una possibilitat que ens fa por i no ho resoldrem ara mateix»-, condicionada a la concessió de l'obra i la posterior explotació.

L'Ajuntament té previst presentar aquesta mateixa setmana el projecte bàsic del conjunt i de condicionament del solar on s'ubicarà aquesta infraestructura, projectada per Mangado amb la voluntat que constitueixi un dels elements «emblemàtics» de la façana marítima de la ciutat. Fins l'octubre es donaran a conèixer les bases de la convocatòria per a la licitació d'aquesta obra que s'ubicarà sobre el solar que actualment ocupa l'edifici de Gesa.

El tinent de batle d'Urbanisme també comentà la cessió d'un solar a la societat Palau de Congressos de Palma SA, ubicat en el número 66-A del carrer de Sant Miquel, just on descobrí un fragment del baluard de Santa Magdalena de l'antiga murada reinaxentista. La nova seu també oferirà una exposició permanent del projecte de Mangado.

Rodrigo de Santos comparegué ahir migdia davant els mitjans acompanyat del director general d'Ordenació i Planificació Turística, Josep Aloy, i de la gerent de la societat Palau de Congressos de Palma, Marilena Jover, per donar a conèixer el concurs per donar nom a la nova infraestructura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.