algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

L'àrea municipal de Consum es traslladarà al mercat de l'Olivar

A partir del 5 de juny les gestions es faran des d'una nova oficina

A partir de dilluns que ve, dia 5 de juny, l'àrea municipal de Consum, que juntament amb Sanitat conforma una mateixa regidoria, es traslladarà a una nova seu integrada dins el mercat de l'Olivar.

Fins ara les dues àrees compartien espai en una oficina de la plaça de Santa Eulària. La manca de lloc, però, ha fet que les dues àrees es dividissin.

Al mercat, a la planta baixa, ja s'hi troba l'OMIC (Oficina Municipal d'Informació al Consumidor). El nou local s'ubicarà a la planta superior.

Algunes de les gestions que es duen a terme des d'aquesta àrea són les relacions de mercats. Els placers també hi fan els pagaments de les taxes de mercat.

Antolín García, director general de Sanitat i Consum, digué ahir que l'Ajuntament havia emprès aquesta mesura a causa de la manca d'espai en què es trobaven les dues àrees municipals. «Ara, l'àrea de Sanitat podrà ocupar tota l'oficina que compartia amb Consum», afegí el director.

Les gestions que des de fa temps es poden fer des de l'Olivar són les de demanar informació sobre consum i trametre queixes i reclamacions.

Amb l'aplicació d'aquesta nova mesura a la regidoria que dirigeix Begonya Moragues, s'espera que les gestions s'agilitin.

L'oficina d'Inspecció de Consum també realitza, des de fa anys, els seus tràmits des de l'Olivar.

La manca d'espai en els locals municipals és un fet. En moltes ocasions les redistribucions de les àrees municipals corresponen a l'únic objectiu de fer guanyar lloc a les instal·lacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.