algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

Comença la Fira amb la solemne investidura de les Valentes Dones

El pregoner, Josep Sanchís, es referí a la indústria i a l'esport a la Vall

LL.G./P.P.Sóller.
Ahir vespre començaren oficialment les Fires i Festes 2006 amb el solemne acte d'investidura de les Valentes Dones de Can Tamany, Elionor Pérez i Sara Luque, que agafaren el relleu de Maria de Lluc Marroig i Antònia Maria Miró.

Eren poc més de les vuit i mitja quan es reunien a la plaça el pregoner, les Valentes Dones, el delegat del Govern, Ramon Socias; Pere A. Serra, fill il·lustre de la ciutat, i resta d'autoritats, per dirigir-se cap a l'església de Sant Bartomeu.

En tot moment estigueren acompanyats pels personatges infantils juntament amb Xavier Palou, portador de la Barra de Can Tamany.

En una església plena de gent, els personatges històrics feren entrada entre els aplaudiments dels presents, especialment en el moment en què entraren les noves Valentes Dones.

El batle, Carles Simarro, i el regidor de Cultura, Miquel Nadal, foren els encarregats de donar el relleu a les Valentes Dones de la Fira 2006.

Després d'uns breus discursos de les ja anteriors Valentes Dones i de les seves successores, fou el torn per al pregoner d'enguany, Josep Sanchís i Pastor.

Nascut el 1930, Sanchís parlà del seu passat personal en relació a Sóller i a la indústria que hi va haver en els dos segles anteriors.

Per la seva especial implicació en l'esport solleric i balear, Sanchís va fer un repàs a les diferents modalitats en què s'ha relacionat al llarg dels anys, com és el cas del bàsquet, el futbol o l'excursionisme, entre molts, però parlà especialment del tir de fona, modalitat de la qual en fou un dels fundadors a les Illes, actualment vicepresident de la Federació balear de Tir de Fona, un esport ben arrelat a la Vall.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.