algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El poble llueix imatge renovada amb una major qualitat de vida

El pla d'embelliment s'inicià el 2003 i ha comptat amb 1.240.000 euros


Les obres d'embelliment del centre de Vilafranca han arribat al seu final, els carrers de Palma, Fra Lluís, o el de l'església, la plaça Major o la plaça Tomeu Penya han vist renovada la seva imatge després de rebre una inversió durant tres anys de 1.240.000 euros. Aquestes obres emmarcades en el pla d'embelliment que posà en marxa l'Ajuntament després de treure la carretera de Manacor de dins el poble.

Fou llavors que s'engegà tota una millora d'algunes de les places i carrers del centre de la vila, empedrat, l'eliminació del cablejat elèctric de les façanes dels carrers i places, un enjardinament de tota la zona, la reducció de la contaminació lumínica amb nous fanals, l'eliminació de les barreres arquitectòniques, la reestructuració de la xarxa viària o la remodelació d'algunes voravies per fer-les més grans i més transitables.

Tot aquest projecte que ha realitzat l'empresa Melchor Mascaró ha tingut l'ajuda de la Conselleria de Comerç i Indústria i el finançament també de la Unió Europea, fou inaugurat ahir al matí per les autoritats encapçalades pel batle, Jaume Sansó, i els directors generals, Jaume Sureda, Isabel Borrego i Kurt Vianne. També hi foren presents el batle de Montuïri, Gabriel Matas, i un representant de l'empresa manacorina Melchor Mascaró.

Aquestes obres, sense cap classe de dubte i com assenyalà el batle de Vilafranca en el seu parlament, signifiquen una millora de la qualitat de vida per a tots els ciutadans. Sansó també va voler donar les gràcies a tots els ciutadans per la seva paciència durant tots aquests anys que s'han anat fent les obres, i assenyalà que és ara quan es comencen a veure els resultats.

El director general de Promoció Industrial, Kurt Vianne destacà la importància d'aquests projectes per esperonar els comerciants, a fi que puguin seguir la tradició i donar vida al municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.