algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

La mare de l'al·lot que fou atacat per 'skins' afirma sentir «ràbia i impotència»

La dona assegura que el seu fill és un nin tranquil i que ho està passant molt malament

99658
L'agressió es va produir en aquesta zona. | G.P.
La mare del menor que divendres passat va ser atacat per tres 'skins' a Palma va manifestar ahir que «ara mateix tenc un sentiment de ràbia i impotència per això que han fet al meu fill».

La dona explicà que «havia llegit que en ocasions s'han produït baralles entre bandes, però fins ara no s'havia donat el cas, almenys a Palma, d'una agressió d'aquestes característiques contra un menor, que res té a veure amb 'tribus urbanes' i aquest tipus de grups».

«Crec -afegeix- que és molt necessari que algú prengui cartes en aquest assumpte, bé per part de la Policia o d'experts en educació... no ho sé, però em sembla molt fort l'ocorregut».

Respecte del seu fill, la dona relata que «és un al·lot tranquil, que des que va sofrir l'atac ho està passant molt malament. La gorra que portava era el que s'anomena una 'shatka', que és la típica que porten a Rússia i ell la té des de fa dos mesos. Si se la posa no és pels símbols que porti, sinó perquè els matins, quan es desplaça al col·legi, li és molt còmoda i calenta».

En relació als fets, la dona agraeix que s'hagi publicat la notícia «perquè és necessari que la societat prengui consciència de la realitat del que està ocorrent. Em sembla increïble que uns... vagin per allà amb símbols que a les persones de mitjana edat sabem què van significar en una època». «El meu fill -continua relatant- es dirigia al centre escolar quan va ser atacat pels tres joves. Un d'ells el va agafar pel coll, li van donar un cop a la cara i després li van marcar en una mà la creu gammada amb ferro candent, és increïble...».

El menor, per la seva part, vol puntualitzar que després de sofrir l'agressió es va dirigir al col·legi, on en va informar els professors, va telefonar als seus pares i després va ser assistit en el PAC.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.