algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La jove morta als Hostalets anà a cercar l'agressor a la presó

Marie Margot retrobà Juan Manuel Gutiérrez al matí i aquest l'apunyalà a la nit

77034
La víctima, devora un company del restaurant on treballava, en una imatge captada fa tres dies.

P.M. / G.P. Palma.
Marie Margot Sumi, la jove assassinada presumptament pel seu excompany, dijous a vespre als Hostalets, havia anat a cercar-lo al matí a la presó de Palma perquè durant la festa de Reis pogués estar amb els dos fills, de tres i de cinc anys, que tenien en comú. Alguns coneguts de la víctima, de 27 anys, indicaren que no es duia malament amb el seu excompany, si bé feia una temporada que havia començat una relació amb un altre jove.

Marie Margot, d'origen suís i amb nacionalitat francesa, treballava des de feia més o manco un any al restaurant Vino Negro, devora el mercat de l'Olivar, a Palma. L'encarregat d'aquest establiment recordà ahir que «Marie arribà tard a la feina perquè havia anat a cercar Juan Manuel a la presó: me'n dugué un justificant i treballà fins que acabà el seu torn, devers les cinc de l'horabaixa». «Ell -Juan Manuel- estigué aquí i crec que hi perdé alguna cosa, però tot semblava ben normal i després no sabem què degué passar perquè tot plegat ha estat molt dur per a nosaltres -afirmà-. Avui dematí -ahir- vaig telefonar a la Policia per saber com estaven els infants i ens contestaren que estaven bé», afegí l'encarregat.

Els companys de feina de Marie, amb llàgrimes als ulls i molt afectats, no s'explicaven el que li havia succeït. «Era un àngel, no tenia mai cap mala paraula i era incapaç de fer mal a ningú», indicà un d'ells. Un altre declarà que «és increïble, ahir dematí Marie alliberà l'home que després la matà; no té cap explicació».

Juan Manuel Gutiérrez passà la nit a la unitat de psiquiatria de Son Llàtzer i ahir dematí fou traslladat a la Direcció de Policia. El presumpte assassí, de 44 anys i natural de Sevilla, no volgué declarar i es preveu que avui horabaixa passi a disposició del jutjat de guàrdia.

Alguns veïns dels Hostalets manifestaren que dijous horabaixa Juan Manuel havia estat en un bar, a pocs metres de l'habitatge on residia la víctima, i que havia begut un whisky. Marie anà a veure la colcada de Reis amb els seus dos fills. En tornar a casa, cap a les 21.00 hores, trobà Juan Manuel i hi tingué una discussió forta al carrer. L'home li pegà una punyalada mortal al cor i fugí. Tres hores després s'entregà a la Policia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.