algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Cort prohibirà realitzar les obres del tren més enllà de les 20.00 hores

La proposta va ser presentada pel PSOE i aprovada per unanimitat


En la comissió de vigilància de la contractació i infraestructures feta ahir s'aprovà, per unanimitat, una proposta presentada pel regidor del PSOE José A. Santos que assenyala que Cort «prohibirà executar obres nocturnes» a la zona on es fan les obres de soterrament entre les 20.00 i les 08.00 hores, excepte en ocasions excepcionals i justificades, i amb prèvia autorització. L'actual normativa municipal permet que pugui haver obres fins a les 22.00 hores.

La proposta socialista serà aprovada en el ple del 29 de setembre i a partir de llavors ja entrarà en vigor. Cal recordar que en aquestes últimes setmanes els veïns més directament afectats per les obres havien expressat les seves queixes per l'excés de renou i perquè no es complien els horaris establerts.

Ahir mateix, la Plataforma pel Parc de les Vies tornà a criticar l'Ajuntament en aquest sentit, si bé reconegué que des de fa uns dies «hi ha una certa disminució de les molèsties a hores primerenques, encara que únicament en alguns trams».

La proposta aprovada ahir també demana que el Govern i les empreses contractades compleixin la normativa en matèria de seguretat, que segons Serveis Ferroviaris de Mallorca ja es compleix, i que Cort atengui i resolgui les denúncies que presentin els veïns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.