algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El batle precinta una casa de cites a Cala Figuera per queixes veïnals

Amenaçaren de convocar una manifestació si no s'aturava l'obra

M.N./J.S.Sanatanyí.
El batle de Santanyí, Miquel Vidal, precintà ahir per decret de batlia el Club el Castillo, a l'entrada de Cala Figuera, per les queixes dels veïns que no han vist bé que es volgués convertir en una casa de cites.

Un grup de veïns amenaçaren de convocar una manifestació davant l'Ajuntament per avui si no se solucionava el problema. La indignació dels ciutadans ha fet que els tràmits des de l'Ajuntament s'efectuassin de manera immediata.

A més, el llogater de l'establiment realitzava obres a l'interior i exterior del local sense llicència d'obra, que tenia sol·licitada però encara no se li havia atorgat. Aquesta és una altra de les raons per les quals Vidal decidí precintar el recinte.

Des de l'Ajuntament s'informà que Vidal rebé diverses crítiques dels veïns que no veien amb bons ulls que s'instal·làs una casa de cites a l'entrada de Cala Figuera. Vidal assegurà que des de l'Ajuntament «farem complir la llei i, com és lògic, no volem locals d'aquest tipus al poble».

Per la seva part, la batlessa pedània de Cala Figuera, Maria Montserrat, assegurà que ella mateixa havia mogut «cel i terra per aclarir l'assumpte», perquè encara que cap veí no s'hagués dirigit a ella personalment, «sí que he sentit molts comentaris que han provocat inquietud al poble». Montserrat posà fil a l'agulla «pel clamor popular que produí la notícia de l'obertura del local». L'Ajuntament tractà el tema en comissió de govern dijous passsat i prengueren la decisió de tancar l'establiment. Aquesta decisió s'executà ahir mateix.

El propietari del local digué que no en sabia res. «Diuen que s'ha tancat per obres il·legals, però només col·locaven unes posts per reduir la sala principal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.