cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El nou equip de Cirer es posa en marxa

Els nous edils de Seguretat Ciutadana, Trànsit, Infraestructures i Sanitat avancen les seves intencions


Divendres passat, la batlessa de Palma, la popular Catalina Cirer, donava a conèixer els canvis que ha introduït a l'equip de govern municipal, provocats per les dimissions de la regidora d'Infraestructures, Rosa Arregui, i de la tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Maite Jiménez.

El nou tinent de batle d'aquesta última àrea serà Àlvaro Gijón, que fins ara era el regidor de Trànsit i Transports, departament que ara serà dirigit pel regidor Carlos Veramendi, que fins ara no tenia assignada cap àrea específica.

Quant a Infraestructures, la nova responsable d'aquesta regidoria serà Marina Sans, que fins ara era l'edil de Sanitat i Consum, departament que serà dirigit per la futura edil Begoña Moragues, que ocupava el número 17 a la llista electoral del PP per a l'Ajuntament de Palma en les eleccions municipals del 25 de maig de 2003. Moragues prendrà possessió del seu càrrec com a regidora en un pròxim ple de Cort.

La renúncia de Maite Jiménez es farà efectiva en un pròxim ple extraordinari, que segurament tindrà lloc el pròxim dimecres, dia 7 de setembre. Els nous responsables de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Transports, Infraestructures i Sanitat i Consum van fer ahir una primera valoració de les seves noves responsabilitats municipals a l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.