algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

El titular del Fangar de Manacor repararà el camí de Son Prohens

Ho farà per poder utilitzar la via mentre realitza obres a la finca

JOSEP M.SASTRE. Felanitx.
La propietat del Fangar de Manacor repararà el camí de Son Prohens de Felanitx un cop que concloguin les obres que està fent a la polèmica finca de la capital del Llevant.

L'Ajuntament de Felanitx i els propietaris de la finca han signat un conveni després de celebrar algunes reunions. La batlessa de Felanitx, Catalina Soler (PP), informà que l'Ajuntament ja té en el seu poder un aval per valor de 60.000 euros que podrà utilitzar en cas que quan acabin les obres d'aquí a dos anys els titulars del Fangar no arreglin el camí de Son Prohens.

Tal com publicà aquest diari, l'Ajuntament de Felanitx prohibí el pas dels camions que es dirigien al Fangar perquè feien malbé el camí de Son Prohens. Els veïns de la zona també expressaren la seva indignació i malestar davant l'augment de trànsit de camions pesants. Davant la impossibilitat de passar per Son Prohens i vist que l'únic accés al Fangar des de Manacor és per Son Macià i que aquesta via és intransitable, la propietat de la finca no ha tengut altra sortida que comprometre's a arreglar el camí quan finalitzin les obres.

Condicions
Soler explicà que si el Fangar hagués estat dins el terme municipal de Felanitx «el més normal hauria estat condicionar la concessió de la llicència d'obra al fet que arreglessin el camí però com que està dins Manacor hem signat aquest conveni». «Jo no vull prohibir el pas a ningú però tampoc que me destrossin un camí per fer una obra que està dins Manacor», enraonà la batlessa.

Segons el conveni, la propietat del Fangar arreglarà i asfaltarà de bell nou tot el camí de Son Prohens des de Felanitx fins al Fangar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.