algo de nubes
  • Màx: 16.75°
  • Mín: 7.61°
16°

Els millors olis de Mallorca, a Son Carrió

L'oli amb denominació d'origen i la producció ecològica foren els protagonistes de la Fira carrionera

C.V. / M.P. Son Carrió.
Allò que és autòcton i ecològic s'imposà un pic més a Son Carrió. Aquesta vegada, l'oli amb denominació d'origen es convertí en un dels autèntics protagonistes de la mostra d'aquest petit nucli de població que pertany al municipi de Sant Llorenç. L'espai cultural de ca n'Apol·lònia acollí una mostra dels millors olis illencs. Des de fa anys, la Fira Agrícola de Son Carrió es dedica a un producte típic de Mallorca. Els assistents no tan sols el pogueren veure, sinó també tastar-lo i ensumar-ne l'inconfusible aroma. En aquest sentit, s'oferí un original tast de plats elaborats amb oli mallorquí.

D'altra banda, Son Carrió té també la seva tradicional cita amb els articles procedents de l'agricultura ecològica. No debades, tot un conjunt d'expositors mostrà aquesta classe de producció no convencional. Tant és així, que la verdura, les hortalisses i la fruita fresca i de temporada atorgaren un toc de color a la mostra carrionera.

No hi mancaren tampoc els animals de races autòctones, com ara cans, aus i ovelles, com tampoc una demostració espectacular de cavalls i d'enganxaments. Un conjunt de genets amb cavalls locals animaren la diada.

Així mateix, un tradicional ball de bot serví per amenitzar la Fira de Son Carrió, que registrà una afluència important de visitants que no abandonaren el poble fins passades les nou del vespre. Per tot plegat, el delegat de Son Carrió a l'Ajuntament de Sant Llorenç, Guillem Llull, afirmà amb orgull: «No sé si feim la millor Fira, però sí que la feima al poble millor», tot referint-se a l'èxit que any rere any té la mostra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.