algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Detingut el lladre que assaltà una desena de dones majors a Palma

El sospitós, de nacionalitat magribina, copejava les seves víctimes

Agents de la comissaria Centre del Cos Nacional de Policia de Palma han detingut el sospitós d'assaltar dones grans, utilitzant sempre una gran violència.

En principi se li atribueixen una desena d'aquests atacs, l'objectiu final dels quals sempre era el robatori. L'arrestat, que es troba ara als calabossos de la Direcció Superior, és de nacionalitat magrebina i quan s'hagin dut a terme les diligències del cas, serà presentat davant de l'autoritat judicial.

En l'edició del passat 28 d'abriDiari de Balears informà d'aquesta onada de delictes, i que el dia anterior una dona d'uns 80 anys d'edat havia estat atacada al carrer Provença, a Palma.

El delinqüent l'agredí amb una botella de vidre al cap i després va intentar arrabassar-li la bossa de mà, sense aconseguir-ho, a causa que un grup d'estudiants d'un institut proper varen veure l'ocorregut i s'acostaren al lloc. En la citada data ja s'havien produït mitja dotzena de delictes similars, sempre a dones grans i sobretot a la zona centre de Palma, encara que en una ocasió el robatori es produí al carrer general Ricardo Ortega.

El Cos Nacional de Policia muntà un dispositiu de vigilància i partint de les denúncies rebudes es van anar recopilant dades sobre el delinqüent. Ahir, els policies de la comissària Centre localitzaren i detingueren el sospitós, al qual en principi se li atribueixen una desena d'atracaments i sostraccions pel procediment de l''estrebada'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.