cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
16°

Mor un turista anglès en caure des del balcó d'un sisè pis a Palmanova

Nathan Elliot caigué a les cinc del matí des del balcó de l'apartament on s'allotjava

75964
Agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, devora el cadàver de Nathan Elliot. | M.T.
Les vacances de Nathan Elliot Underwood a Mallorca tingueren un final tràgic. El jove anglès, de 29 anys d'edat, havia arribat a l'Illa dilluns en companyia d'un grup de cinc amics i demà tenia previst tornar a la localitat de Slough, on residia. Tanmateix, la matinada passada es precipità des del sisè pis del bloc d'apartaments Cala Blanca de Palmanova, on s'allotjava, i morí. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del cas, si bé tot apunta que es tractà d'una caiguda accidental.

Nathan compartia l'apartament 601 amb la seva al·lota i amb una amiga. La resta de companys ocupava un altre apartament del mateix bloc, ubicat en el número 8 del carrer Duc de l'Extremera. Cap a les cinc de la matinada de dimarts a dimecres, Nathan hi arribà tot sol i pujà al sisè pis. La seva companya dormia en una habitació, mentre que l'amiga encara no havia arribat. Per causes desconegudes, la víctima es precipità des del balcó del sisè pis i quedà malferida en terra.

El vigilant de l'hotel Bermudas alertà la Policia Local de Calvià que hi havia un jove estès en terra i que sagnava pel cap. Ben aviat hi acudiren diverses unitats de la Policia Local, que sol·licitaren la presència d'una ambulància del 061 i avisaren la Guàrdia Civil de Palmanova, la qual mobilitzà una patrulla i acordonà la zona, a l'espera que hi arribàs el grup de la Policia Judicial, que s'encarregà de la investigació. L'UVI mòbil de Santa Ponça es desplaçà en pocs minuts al carrer Duc de l'Extremera i assistí el jove, encara que el personal sanitari no pogué fer res per salvar-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.