muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Una trentena d'apicultors mostra les seves novetats a la V Fira de la Mel

E.D.Llubí.
Llubí va tornar a convertir-se ahir en la cita ineludible dels professionals de l'apicultura durant la celebració de la cinquena edició de la Fira de la Mel. Una trentena d'apicultors procedents de Mallorca, Menorca i Eivissa es reuniren ahir a la plaça de la Carretera de la localitat amb l'objectiu principal de promocionar i donar a conèixer els seus nous productes entre el públic assistent.

I ho van aconseguir, perquè la gran quantitat de llubiners i visitants que es van acostar ahir a la plaça no van deixar d'adquirir productes tan originals com el licor de llimona amb mel, la sobrassada amb mel, la gelea reial amb mel i, per descomptat, el tradicional pot de mel.

I és que, com destacà el batle del municipi, Tomàs Campaner, «la mel és un producte que té una gran acceptació entre la població. Qui no ha pres un poc de mel quan ha tingut un refredat o una irritació de gargamella?

De fet, el mateix Campaner està convençut que aquesta especialització, la de dedicar un dia a aquest producte tan original, és el que ha fet consolidar aquesta cinquena edició de la Fira de la Mel.

Les empreses i els comerços locals també van tenir el seu lloc durant la jornada festiva. Al voltant dels expositors dedicats a la mel, es van instal·lar nombrosos professionals de la localitat per promocionar els seus productes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.