algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

Estudiants i professors d'Antoni Maura reclamen «calefacció ja!»

Educació assegura que aquest dilluns el problema se solucionarà

Gran part dels alumnes i professors de l'institut Antoni Maura del polígon de Llevant de Palma es manifestaren ahir per reclamar als responsables de la Conselleria d'Educació que s'arregli la calefacció del centre. Segons la junta de delegats de l'institut, «fa més de dos mesos que la Conselleria té coneixement d'aquest problema i no ens dóna cap resposta». Els alumnes s'han manifestat duent tots roba d'hivern, abrics gruixuts, gorres de llana, guants i bufandes i alguna flassada. Un delegat de curs explicava que «nosaltres hem passat i passam molt de fred a les aules, però els que estudien de vespre no ho poden suportar, sobretot les darreres setmanes que ha començat el fred de bon de veres».

El director de l'Antoni Maura, Miquel Cerdà, assenyalà per la seva part que «a principis de setembre varen venir tècnics de l'Ibisec (l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals) per revisar la caldera, la qual cosa ens va alegrar molt perque vàrem creure que seria un bon començament. \132 Però varen trobar que el cremador no funcionava i s'havia de canviar, i aquí va ser quan varen començar els problemes». Cerdà explicà que l'empresa, a dia d'ahir, encara continuaven sense cremador i per això no tenen calefacció. A més del problema de la caldera, s'ha de afegir que la instal·lació elèctrica del centre es molt vella i no suporta que es connectin molts de radiadors elèctrics a la xarxa, així que només n'hi ha un parell.

Per la seva part, fons de la Conselleria d'Educació asseguraren que «només fa vint dies que tenim coneixement del problema. La peça rompuda es va comanar a fora i hi ha hagut problemes de transport, però dilluns els tècnics aniran a l'institut a col·locar-la i la calefacció estarà reparada», asseguraren. Des de 1998, els responsables de l'institut han demanat un Pla de reforma Integral per al centre, i sembla que l'Ibisec ha començat a realitzar un estudi per iniciar les «esperades» reformes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.