algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

Els estudiants tindran accés a la biblioteca virtual de la Universitat

E.B.Pollença.
L'Ajuntament de Pollença, el club Rotario de la localitat i la Universitat de les Illes Balears signaren dissabte a vespre un conveni que permetrà als lectors pollencins accedir a la biblioteca digital i a la base de dades virtual de la Universitat.

«La UIB ofereix un servei als seus alumnes a través del qual poden accedir a qualsevol revista o llibre electrònics», explicà la regidora d'Educació, Malena Estrany. L'accés a la biblioteca virtual es podrà dur a terme mitjançant el centre universitari de Pollença en el centre cultural.

En la firma del conveni a l'ajuntament de Pollença hi assistiren dissabte vespre el rector Avel·lí Blasco; el president del club Rotario, Simó Jordà; el director bibliotecari de la UIB, Miquel Pastor; el catedràtic Francesc Bujosa; el batle de Pollença, Joan Cerdà -UM; i la regidora d'Educació del Consistori pollencí, Malena Estrany.

Estrany es mostrà il·lusionada amb la «millora de serveis» que implica aquest acord i explicà que a través de la biblioteca virtual els estudiants podran accedir a totes les revistes digitals i a les bases de dades virtuals de la UIB. Així s'iguala la disponibilitat d'aquesta classe de serveis que tenen els alumnes residents a Palma.

En aquest sentit, la regidora destacà que aquesta iniciativa suposa reduir el nombre de desplaçaments dels estudiants fins a Palma, a més d'una millora qualitativa del servei ofert per l'extensió universitària.

El nou programa de biblioteca virtual ja està funcionant. De fet, dissabte mateix se'n realitzà una demostració pràctica. Ara els alumnes ja el podran emprar de manera directa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.