algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Alumnes del Pau Casesnoves faran vaga si el Govern no els dóna mitjans

Esperen que Educació els subministri mobiliari per a informàtica

E.DÀVILA. Inca.
Un grup d'alumnes d'un cicle formatiu d'informàtica de l'IES Pau Casesnoves presentaran avui un escrit davant la Conselleria d'Educació denunciant «la greu situació que pateixen en no disposar del mobiliari necessari per realitzar el curs». Els alumnes, pertanyents al curs de grau mitjà d'explotació de sistemes informàtics, es lamenten que des que van començar les classes el mes de setembre passat no disposen de les taules i cadires adequades, i asseguren que «fins i tot ens hem de posar els teclats sobre els genolls per poder escriure a causa de la falta d'espai».

Davant aquesta situació, els alumnes van decidir ahir no acudir a classe «fins que no tinguem les condicions adequades per poder estudiar amb normalitat». Des de la direcció del centre han confirmat a Diari de Balears la denúncia efectuada pels alumnes i, segons ha explicat el director de l'institut, Joan Ferriol, «el setembre passat ens van assegurar des de la Direcció General de Planificació i Centres que per a finals d'aquest mateix mes rebríem 12 taules i cadires adequades, i encara estam esperant».

Ferriol insisteix que «si la mateixa Conselleria ens proposa engegar cicles nous, com és aquest cas, i ho acceptam, el mínim que pot fer és concedir-nos la dotació mínima per impulsar-lo i, ja que no ens atorguen la dotació econòmica, que almenys ens donin el mobiliari». Per la seva banda, el cap d'estudis de formació professional de l'IES, Joan Lladó, que acompanyarà avui els alumnes en la seva visita a la Conselleria d'Educació del Govern balear, es lamenta també de la falta d'espai de què disposen els alumnes del centre per realitzar el curs.

«En teoria haurien de tenir una aula per a les classes pràctiques i una altra per a la teòrica. No obstant això, és tal la saturació de l'institut Pau Casesnoves que els alumnes han de realitzar les set hores diàries del curs en aquesta aula i a més a més sense tenir les condicions adequades», afegeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.