cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Un informe alertava del perill a l'antic quarter militar abans d'apuntalar-lo

El PSM denuncia que el pacte, tot i que el document és del març, «no evacuà l'immoble»

90402

La planta baixa de l'antic quarter de Manacor fou apuntalada el mes de setembre passat perquè presentava perill d'esfondrament.


«L'edifici de l'Escola Municipal de Mallorquí ha patit l'esfondrament d'una part de la coberta que no presentava pitjor conservació que la resta. Per tant, existeix la possibilitat real que s'esfondri la resta de la coberta. Aquesta circumstància obliga a mantenir fora d'ús tot l'edifici, ja que si la coberta caigués podria desencadenar l'esfondrament d'una part o de tot el forjat de planta baixa». Aquesta és una de les principals conclusions a les quals arriba un informe tècnic relatiu a l'estat de conservació de l'edifici de l'Escola Municipal de Mallorquí, emès per l'arquitecte municipal en data de vuit de març de 2004.

L'informe tècnic afegeix que es tracta de «dos edificis obsolets -el de l'Escola Municipal i el del Centre d'Adults-, sense instal·lacions correctes, amb evidents problemes d'accessibilitat i sense cap tipus d'aïllament, que no compleixen la normativa aplicable». Per aquest motiu, i en opinió del tècnic que n'informa, «el més recomanable és pensar en la demolició dels edificis i la ubicació dels centres docents i tallers de la brigada en noves dependències». La portaveu del PSM, Margalida Capó, ha denunciat que l'equip de govern, tot i estar en coneixement de l'informe, «no va fer res fins el setembre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.