algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Ingressa en presó un alemany acusat de matar una dona a Mallorca el 1998

Un altre germànic, suposat encobridor del crim, quedà en llibertat amb càrrecs

71158
Marc L., el presumpte autor material del crim, després de declarar davant del jutge.

Marc L., un ciutadà alemany de 45 anys, ingressà ahir en presó acusat d'haver matat una compatriota en 1998, quan estaven a bord d'un vaixell en aigües de Mallorca. L'altre detingut ha quedat lliure.

La investigació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil encara no ha finalitzat i s'esperen pròximes detencions, tot i que el presumpte autor material del crim ingressà ahir a la presó de Palma. Es tracta de Marc L., un alemany de 45 anys, la mare del qual és espanyola, segons informaren en fonts de la Comandància de Palma, que afegiren que l'altre implicat, Nicholas, de 43 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs, ja que se sospita que tingué coneixement del final tràgic de la compatriota assassinada i no ho denuncià. Seria, doncs, el presumpte encobridor.

El crim es cometé el 1998, quan un dona alemanya, la identitat de la qual no ha transcendit, es trobava a bord d'un vaixell, en aigües de Mallorca. Segons la reconstrucció dels fets que ha realitzat la Benemérita, la dona fou atacada per Marc L., que posteriorment es va desfer del cadàver, pel que sembla llançant-lo a l'aigua. El cos sense vida de la dona mai no es trobà i el seu cas s'arxiva, en un primer moment, com una desaparició.

Recentment els investigadors obtingueren informacions que desmentien aquesta hipòtesi i centraren les indagacions en Marc i Nicholas, que resideixen a Mallorca. Un d'ells, en concret el segon, regenta una pizzeria i l'altre també treballa. El passat dissabte els dos alemanys foren detinguts perquè existien acusacions concretes contra ells. Marc, pel que sembla, implicà Nicholas, i digué que els unia una forta amistat i que coneixia l'ocorregut a bord d'aquell vaixell. Però la versió de l'al·ludit és molt diferent, i ahir declarà al jutjat que no sabia res del crim i que si bé coneixia Marc, no els unien llaços d'amistat.

Els dos acusats foren traslladats a les dependències del Jutjat de guàrdia, a via Alemanya, a les deu del matí, després de romandre incomunicats als calabossos de la Comandància. El titular del Jutjat d'Instrucció número 7 prengué declaració primer a Marc i després a Nicholas. El contingut de les converses amb el magistrat no ha transcendit, ja que s'ha decretat el secret de sumari, però a la seva conclusió Marc ingressà en presó i el seu compatriota quedà en llibertat amb càrrecs. Diversos domicilis foren escorcollats en el transcurs de l'operació políaca i estan previstes noves diligències, fins i tot fora de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.