cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Els manacorins creuen «injusta» la condemna de la jutgessa a Matas

Opinen que els únics que haurien de ser condemnats són els Heredia

C.V. / G.M.Palma.
La condemna del redactor en cap de Successos d'Ultima Hora, Pep Matas, per part de la magistrada del Jutjat d'Instrucció número 1 de Manacor per dues faltes de lesions i per dues més d'injúries contra els germans Onofre i Sergio Heredia Santiago, suposadament comeses el 18 de març passat en el programa de televisió De tot i molt, ha provocat tota classe de reaccions entre els veïns de la localitat.

La reacció més repetida entre els manacorins, molt sensibilitzats amb el tema de les drogues a la ciutat i amb la feina de denúncia que Matas n'ha duit a terme aquests darrers mesos, és que es tracta d'una decisió del tot «injusta». Així, troben que la jutgessa només hauria d'haver condemnat els germans Heredia i en cap cas Matas, que segons els veïns fou la víctima real d'aquella agressió retransmesa en directe per Televisió de Manacor.

Jaume Gomila, manacorí i propietari de la botiga de roba Everdina, qualificà ahir d'«injustícia» el veredicte de la magistrada aplicat al cap de Successos. «Els únics que hi tenen culpa són els dos germans Heredia i no Pep Matas, que l'únic que ha fet és lluitar per una causa que ens preocupa a tots, les drogues a la nostra ciutat». A més, Gomila reconegué que va anar a la manifestació contra les drogues a Manacor i «no tenc cap dubte que hi tornaria a anar».

Per la seva banda, el president de l'Associació de Veïns de s'Illot, Guillem Fabricatori, que era un dels qui encapçalaven la darrera mobilització contra el tràfic d'estupefaents, reprovà ahir la sentència de la jutgessa perquè «l'única intenció de Pep Matas ha estat sortir en defensa d'una ciutadana, però tot s'ha tret de context». I afegí que «els qui s'han d'encarregar d'eradicar les drogues són els policies».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.