algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
10°

Un incendi causa greus danys materials a un immoble d'Artà, que hagué de ser desallotjat

Els veïns del bloc van poder sortir sense molts de problemes abans que les flames els atrapassin

M.F. Artà.
Un espectacular incendi causà importants danys materials a un bloc de pisos d'Artà, durant la matinada d'ahir. Per sort les flames no arribaren a assolir cap dels veïns, que foren evacuats a temps sense sofrir cremades ni asfíxia. El sinistre s'inicià, per causes que per ara es desconeixen, al magatzem de l'empresa de construcció Tomeu Lliteres, en el número 19 del carrer Pere Amorós, i afectà cinc famílies que viuen al mateix edifici.

A les 12 de la nit aproximadament, dos al·lots que circulaven amb el seu ciclomotor per davant del bloc observaren el fum i les flames que cobrien la façana, i tot d'una alertaren els veïns, avisant-los per l'intèrfon i cridant des del carrer. Molts dels residents encara estaven desperts, i l'evacuació s'efectuà amb rapidesa i sense incidents, ja que el foc no arribà a penetrar per les escales. Tots els habitants del bloc resultaren il·lesos.

L'incendi assolí tal magnitud que fou necessària l'actuació conjunta dels bombers d'Artà, de Manacor i de Can Picafort per sufocar-lo, després de més de quatre hores de treball. També col·laboraren activament en l'extinció la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Brigada de Protecció Civil.

L'estructura de l'immoble s'ha vist bastant afectada pel foc, i de moment es troba sota la revisió exhaustiva del personal tècnic per intentar descobrir les causes i analitzar l'estat de l'edifici. Fins que s'hagin completat totes les mesures de seguretat pertinents, i s'apuntalin les plantes fetes malbé, les famílies no podran tornar als seus habitatges perquè existeix perill d'enderrocament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.