nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
19°

PP i UM acusen els Independents de «malversar» fons de l'escoleta

Diuen que es varen desviar prop de 79.000 euros a altres finalitats

ELENA BALLESTERO. Sineu.
PP i UM van acusar ahir l'anterior equip de govern Sineuer Independents (SI) de desviar prop de 79.000 euros de dues subvencions que el Consell va atorgar per a la construcció i posada en marxa de la nova escoleta municipal a altres partides i a despesa corrent.

Segons el nou equip de govern, això ha creat una situació crítica per a les caixes de cabals municipals que ara tenen dificultats per posar en marxa l'escola de 0 a 3 anys la propera primavera, tal com estava previst.

UM i PP van denunciar els fets després que SI presentàs una moció al ple, instant l'equip de govern a accelerar els tràmits per a la posada en marxa de la nova escoleta municipal, donat que el contracte que el Consistori manté amb les monges per a la cura dels petits finalitza en el mes d'abril de 2004, data en què deu començar a funcionar el nou centre.

El ple previst per a ahir en el qual s'havia de debatre aquesta moció, no obstant no va arribar a dur-se a terme després que l'únic regidor del PSOE, Jordi Gelabert, amenaçàs d'impugnar-ho per no haver-se realitzat la comissió informativa corresponent, un fet del qual l'equip de govern va responsabilitzar el secretari municipal.

El ple tindrà lloc finalment el dissabte i també es debatrà si l'Ajuntament presenta un contenciós contra la modificació del Pla de carreteres. El portaveu de SI, Andreu Mates, no ha negat les acusacions sobre el desviament de les subvencions. «És cert que es va desviar part dels doblers a altres factures; de fet me'n record que 25 milions de les antigues pessetes es van destinar a extres de la plaça de l'església».

Així matei, en opinió de Matas, «això no crea cap problema ara poden utilitzar els doblers d'altres partides per pagar l'escoleta». En opinió del nou equip de govern (UM-PP) l'actuació de SI està al marge de la legalitat vigent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.