algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

L'empresa que gestiona l'ORA no paga a la Sala des de fa dos anys

G.VICENS. Felanitx.
La batlessa de Felanitx, Catalina Soler, ha explicat que l'empresa Dornier, que gestiona el servei de l'ORA (Ordenança Reguladora d'Aparcaments) a la localitat, no ha passat comptes amb el Consistori els dos darrers anys. «Ni tan sols no ha liquidat el cànon anual, que puja a 12.000 euros», explicà. A més ha de pagar un tant per cent dels beneficis nets que aconsegueix.

L'Ajuntament tenia la intenció de començar a concedir targetes de resident als veïns afectats per la zona blava, però en no haver pagat Dornier el cànon establert, la batlessa decidí no dur a ple la proposta d'instauració de la targeta.

Enguany acaba el contracte de la Sala amb l'empresa concessionària de l'ORA i s'haurà de fer un nou concurs. Serà aleshores quan el consistori aprofitarà per incloure la targeta de resident i a més es planteja la possibilitat d'ampliar el radi de la zona blava als carrers adjacents a l'actual demarcació.

Soler informà que si Dornier no liquida el que deu, no podrà presentar-se al nou concurs i a més el PP no descarta presentar una demanda judicial. La inclusió de la targeta veïnal va ser una reivindicació dels residents i Soler es va comprometre a aplicar-la aquesta legislatura. L'Ajuntament estudia poder concedir una targeta per vehicle i per habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.