nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Cirer denunciarà Grosske per insinuar que Cort ha prevaricat en la compra de Son Espases

El ple aprova l'adquisició del solar per 27 euros el m sense aportar un estudi de mercat sobre el preu

La batlessa de Palma, Catalina Cirer, demanarà als serveis jurídics del Consistori que iniciïn accions legals contra el regidor d'EU-EV Eberhard Grosske, a qui acusa d'un possible delicte de calúmnies. El portaveu de la coalició assegurà, en el darrer ple municipal de l'any, que l'Ajuntament, i en concret el tinent de batle d'Urbanisme, Rodrigo de Santos, havia propiciat un «escàndol urbanístic i especulatiu» pagant la finca destinada al nou hospital a 27 euros el m2.

Precisament, en el ple d'ahir s'aprovà la compra de Son Espases Vell sense aportar l'estudi de mercat en el qual suposadament es basa aquest preu, tal com havian requerit els grups de l'oposició. El regidor del PSM Pere Muñoz també podria ser objecte de la querella anunciada per Cirer, ja que en la final de la seva intervenció sobre la compra de Son Espases subscrigué les manifestacions efectuades per Grosske.

En aquest ambient de tensió, marcat per les acusacions creuades i les contínues protestes dels veïns de la Real presents a la sala, es desenvolupà una sessió plenària que va servir per aprovar els pressuposts municipals de 2004. Tal com estava previst, l'Ajuntament de Palma donà llum verda a uns pressuposts de 492 milions d'euros, fet que significa un increment de l'11,75% respecte l'any passat. L'oposició acusà l'equip de Cirer d'ignorar les entitats rebutjant totes les esmenes presentades. El PSM, per la seva part, amenaçà recórrer els comptes municipals per no preveure una partida que garantís els serveis mínims a cada barri. El secretari de l'Ajuntament dubtà que el recurs prosperàs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.