algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Govern pagarà les despeses de retirada dels vaixells abandonats

Demarcació de Costes haurà de donar permís abans per llevar-los

C.MORENO. Muro.
La Conselleria de Medi Ambient del Govern balear ha assegurat a l'Ajuntament de Muro que es farà càrrec de les depeses de retirada de dos vaixells abandonats a Platja de Muro, un dels quals es troba a la zona de bany des del temporal del novembre del 2001. D'aquesta manera, el tinent de batle Onofre Plomer (PP) confia que abans de l'estiu aquestes dues embarcacions estiguin retirades de la primera línia del mar. Fins fa poc ningú no se n'encarregava perquè Demarcació de Costes, organisme dependent del Ministeri de Medi Ambient, i l'Ajuntament de Muro no havien trobat una solució per treure els dosa vaixells.

Segons informà el tinent de batle Onofre Plomer, abans que se n'iniciï la retirada l'Ajuntament de Muro haurà de mantenir una reunió amb Demarcació de Costes per tal que l'autoritzi. Prèviament, Costes s'haurà posat en contacte amb els propietaris de les dues embarcacions per tal de comunicar-los aquesta decisió. «Finalment, la Conselleria de Medi Ambient ha explicat que es responsabilitzarà de les despeses, ja que Demarcació de Costes no tenia cap partida pressupostària per fer-se'n càrrec», explicà la setmana passada el tinent de batle.

Tant l'associació hotelera de Platges de Muro com els veïns de l'esmentada àrea han mostrat el seu malestar i han reclamat en reiterades ocasions la retirada d'aquestes dues embarcacions, que causen una mala imatge i a més a més suposen un perill per als més petits que es banyen a la zona durant els estius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.