algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El grup Globalia instal·la al Parc Bit la central de reserves d'Air Europa

Hidalgo signà amb el Govern el contracte de lloguer de dos locals

El grup Globalia ha fet ja la primera passa formal per a la centralització de tots els seus serveis a Mallorca. Ahir matí, El conseller d'Hisenda, Lluís Ramis d'Ayreflor, i la directora d'Air Europa, María José Hidalgo, signaren el contracte de lloguer de dos locals per un període de cinc anys al Centre Empresarial del Parc Bit per a la ubicació de la central de reserves de la companyia aèria.

Amb aquesta signatura es compleix un dels punts del conveni que varen signar el passat mes de novembre el president del Govern, Jaume Matas, i el president de Globalia Corporación Empresarial, Juan José Hidalgo. «Aquest acte és un més dels que seguiran en un futur», assegurà el conseller Ramis.

Per la seva banda, María José Hidalgo agraí el suport del Govern en aquesta operació i destacà que el centre de reserves d'Air Europa, tot i que ja ha començat a funcionar amb 50 persones, generarà «a mig termini» 250 llocs de feina. Hidalgo es referí també al procés de centralització de Globalia a Mallorca, «de moment, només queda per dur a l'illa l'administració d'Halcón Viajes i Viajes Ecuador -actualment a Salamanca-, i això estarà resolt pel setembre del 2004».

Una vegada signat el contracte de lloguer amb la Conselleria d'Economia, Air Europa disposarà al Parc Bit de 820 metres quadrats per un període de cinc anys, a l'espera que el Govern faciliti a Globalia els solars necessaris per construir un nou edifici més gran «per al desenvolupament i la centralització posterior del Centre d'Atenció Telefònica (CAT) d'Air Europa.

En aquest procés, Globalia ha hagut d'adquirir una part de Prodigios, empresa que també opera al Parc Bit, i de la que el grup de Juan José Hidalgo ha obtingut tota la seva infraestructura d'atenció telefònica.

La directora d'Air Europa assegurà que, tot i la dispersió de serveis entre la seu de Globalia a Llucmajor i el «call center» del Parc Bit, «no suposarà cap problema pel desenvolupament de la companyia». María José Hidalgo assenyalà que «això permetrà ampliar l'administració a les instal·lacions del polígon de Son Noguera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.