muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Cort vol convertir el moll Vell en una zona d'oci semblant a Portals

Cirer afirma que la ubicació del Palau de Congressos no està decidida

L'Ajuntament de Palma té la intenció de convertir el moll Vell en una zona d'oci «tranquil» similar a la de Port de Portals. Així ho manifestà ahir el tinent de batle d'Urbanisme, Rodrigo de Santos. «La nostra proposta passa per recuperar aquest indret per als ciutadans de Palma, i en aquest sentit, el més adient seria que el moll Vell es transformàs en un espai que acollís restaurants, zones verdes i equipaments que potenciïn el lleure dels palmesans, a l'estil del Port de Portals», manifestà el portaveu del Consistori.

Respecte a la ubicació definitiva del Palau de Congressos, la batlessa de Palma, Catalina Cirer, assegurà que la decisió encara no està presa i que «tant el moll Vell com el polígon de Gesa tenen avantatges i inconvenients».

Incidint en aquesta línia argumental, Cirer manifestà que l'opció del moll planteja el problema d'haver de renunciar a un edifici emblemàtic, ja que competiria amb la Seu de Palma, en canvi té la virtud d'estar situat a prop del centre de Ciutat. Pel que fa a la façana marítima, les dificultats rauen en el fet que els solars són privats, i això implica negociar. En aquest sentit fonts del Consistori descartaren la possibilitat de comprar els terrenys, ja que el preu de venda seria molt elevat. Cort estudia fórmules alternatives, com ara oferir als propietaris -Gesa i Mapfre- la cogestió del Palau.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.