algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Un accident a l'autopista d'Inca causa retencions quilomètriques

Un accident en cadena entre tres vehicles va ocasionar ahir al migdia importants retencions a l'autopista d'Inca, a l'altura de la sortida d'un conegut centre comercial de Marratxí. No és freqüent que un diumenge es produeixin situacions com la que es va viure ahir, que en canvi són molt habituals els dies feiners.

D'acord amb les dades facilitades a aquest diari des del subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil, el sinistre va ocórrer devers les 12.30 hores, quan un turisme va col·lidir amb un altre i instants després un tercer vehicle no va poder esquivar-los i també es va estavellar.

En tractar-se d'un diumenge, i a aquella hora, el trànsit era considerable, encara que no excessiu, i les retencions van començar a créixer, amb els dos carrils momentàniament bloquejats.

Una ambulància del 061 i dues dotacions de la Benemèrita van acudir fins aquell tram, i van comprovar que cap conductor havia resultat amb ferides de consideració. Les cues, en direcció a Inca, es van prolongar fins a la una i quart del migida, quan per fi es va normalitzar la situació i la circulació de vehicles començà a tornar a la normalitat.

Aquesta mateixa via també va ser escenari ahir, a les set i mitja del matí, d'un altre sinistre de circulació, que es va saldar amb una persona que resultà amb ferides de pronòstic reservat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.