algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

El GOB celebrarà el 30è aniversari en una gran gala al Conservatori

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) celebrarà divendres, a l'auditori del Conservatori de Música i Dansa de les Balears, una gala commemorativa del trentè aniversari de la seva fundació. Segons explicà ahir el seu portaveu, Miquel Àngel March, per celebrar els seus 30 anys de vida l'associació ha previst un acte central que serà presentat per la periodista Lina Pons i en el qual intervindran diferents membres de l'entitat, entre els quals destaquen l'expresident del grup ornitològic Xisco Abellà i el seu actual dirigent, Macià Blázquez.

En aquest acte es lliuraran els premis Alzina, que atorga el GOB a aquelles persones o entitats que han excel·lit en la defensa del medi ambient i els quals han recaigut en el periodista i col·laborador de Diari de Balears Miquel Piris, l'associació Músics per la Llengua i els voluntaris que van col·laborar en la neteja de les platges afectades per la catàstrofe dePrestige. En la vetlada, que serà amenitzada pel grup musical Cap·pela, es farà un reconeixement als socis més destacats de l'organització i es projectarà un audiovisual que recull les imatges més representatives del GOB durant aquests 30 anys.

Aquesta associació sense ànim de lucre, que va néixer l'1 de desembre de 1973, té com a objectiu la defensa, la divulgació i l'estudi de la naturalesa, i compta en l'actualitat amb més de 6.500 socis a les Illes. El GOB és una organització independent des del punt de vista polític i econòmic que es finança amb l'aportació de les persones que hi col·laboren i amb la prestació de serveis dedicats al medi ambient. Per March, que a les Balears estan sensibilitzats amb el medi ambient ho demostra la gran afluència que es registra en les mobilitzacions, «com la de 1999 contra l'excés urbanitzador, que congregà més de 30.000 persones».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.