algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Cort ha adaptat per a minusvàlids tretze edificis municipals el 2003

Tots els locals del consistori suprimiran les barreres abans que finalitzi aquesta legislatura

Cort ha eliminat les barreres arquitectòniques de tretze dependències municipals al llarg del 2003 i, en aquest sentit, té projectades obres en quatre edificis més de la seva propietat.

Segons informà la regidora d'Infraestructures, Catalina Terrassa, la majoria de locals de titularitat municipal s'han adaptat a les persones amb discapacitat i l'objectiu perseguit és que tots hi estiguin de adaptats en acabar la legislatura.

Però les intervencions de Cort en aquesta matèria no es limiten a l'adequació de centres públics. Set zones de la ciutat també han experimentat canvis per suprimir-hi barreres. A més, s'han emprès obres integrals d'accessibilitat per a minusvàlids en cinc punts estratègics.

D'acord amb les declaracions de Terrassa, l'eliminació de barreres s'ha basat en la rebaixa de voreres i en la supressió d'elements que obstaculitzin el pas de vianants amb discapacitat o de gent amb problemes de mobilitat.

Quant a les obres integrals d'adaptació a minusvàlids, aquestes consisteixen a adobar el paviment i a ampliar les voravies, instal·lar les nomenades «orelles» -per impedir l'estacionament de vehicles- o millorar l'allumenat públic.

D'altra banda, el nombre de guals de vianants adaptats a ciutadans de les característiques esmentades ha estat enguany de 470. Aquests guals són petites rampes que faciliten l'accés a les diferents voravies de la gent que ha de menester cadira de rodes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.