muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La Guàrdia Civil identifica l'autor de la brutal pallissa mortal a Cala Rajada

Un mes després de la mort de Jaume Fuster, la investigació aclareix qui el colpejà

75622
La viuda, Anita Taillandier, denuncià la indefensió de Fuster.

Un mes després de la mort violenta de Jaume Fuster, un jubilat de Cala Rajada que va rebre una pallissa, la Guàrdia Civil ha aconseguit identificar l'autor del crim. Les investigacions han estat complexes, sobretot perquè no hi havia testimonis de la brutal agressió. Al principi es va estudiar la possibilitat que Fuster, que tenia 69 anys i vivia entre Mallorca i París, hagués estat atacat per dos delinqüents, que volien robar-li el cotxe.

Un mes després de la seva mort sembla clar que qui li va propinar els cops que foren fatals va ser un individu tot sol. I en aquest temps els investigadors de la Policia Judicial s'han centrat a descobrir la seva identitat; ara les diligències han donat el seu resultat i ja es coneix la filiació del principal sospitós. De moment, amb tot, no s'han practicat detencions, encara que la Benemérita està estrenyent el cercle entorn d'aquesta persona i els pròxims dies es podrien produir novetats significatives.

Fuster tenia un precari estat de salut i el passat dia 4 d'octubre va baixar al carrer des del seu apartament de Cala Rajada. Volia fumar i havia oblidat el tabac al seu cotxe, un Peugeot 206 que estava aparcat a l'avinguda d'Amèrica. D'acord amb la reconstrucció dels fets duita a terme pels investigadors del cas, Fuster va ser atacat per l'esquena quan fumava el cigarret, i no va tenir ocasió de defensar-se.

Els investigadors han confirmat que la mort de Fuster, ocorreguda el passat 15 d'octubre després d'una falsa recuperació, va estar directament relacionada amb la brutal pallissa que va rebre i l'autor dels cops serà acusat d'un delicte d'homicidi. La seva intenció, gairebé amb seguretat, era robar-li el cotxe, i aquella nit va conduir de manera temerària per Canyamel i es va estavellar l'endemà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.