nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

El Govern avança fins a dos mesos la instal·lació d'aules prefabricades al col·legi

C.M. Binissalem.
La Conselleria d'Educació del Govern balear ha avançat dos mesos la instal·lació de dues aules prefabricades per als alumnes del col·legi públic Nostra Senyora de Robines de Binissalem. Aquesta era una de les necessitats que tant la direcció del centre com l'Ajuntament i l'Associació de Pares i Mares havien reclamat després dels desdoblaments que s'han efectuat al col·legi.

Una de les dues aules prefabricades, que podrà entrar en funcionament d'aquí a quinze dies més o menys, anirà destinada a les classes de música dels alumnes de primària i secundària, mentre que a l'altra s'hi impartiran les classes d'un grup de secundària.

Des del Consistori i la direcció del centre docent mostraren ahir la seva satisfacció per la resposta ràpida de la conselleria. En tot cas, reconegueren que aquesta mesura no resol de manera definitiva el problema de la falta d'espai, que requereix la construcció d'un nou edifici per a primària. En aquest sentit, el director del col·legi, Joan Mateu, afirmà: «Aquesta solució suposa per a nosaltres un alè».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.