algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

La Policia Local de Palma renova la seva flota amb l'adquisició de 71 vehicles

Cirer destacà la modernització del parc mòbil


La batlessa de Palma, Catalina Cirer, va presentar ahir al castell de Bellver els 71 nous vehicles que renovaran i ampliaran, en part, la flota de la Policia Local.

Un total de 38 motos, 20 turismes, 4 furgonetes per accidents, 5 d'intervenció immediata, 3 furgons per controls d'alcoholèmia i un cotxe-radar passen a formar part del parc mòbil que vetllarà per la seguretat dels ciutadans, «amb les garanties que ofereixen els darrers avenços tecnològics i la modernitat i la qualitat necessàries per garantir un bon servei» segons manifestà la batlessa.

Les adquisicions han estat possibles gràcies a un sistema especial de finançament (renting) que l'Ajuntament ha convingut amb la Caixa d'Estalvis de les Illes Balears, Sa Nostra, per un període de quatre anys.

La flota total de la policia municipal ascendeix ara a 289 unitats.

A l'acte de presentació dels nous vehicles, Catalina Cirer va estar acompanyada de la regidora de Seguretat Ciutadana, Maite Jiménez; de l'intendent en cap, Joan Feliu; del comissari Nicolàs Herrero i del major de la Policia, Ricardo Mínguez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.