algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Les restes d'un iot de luxe envaeixen la platja del club militar d'Illetes


La platja del club militar d'Illetes es troba totalment envaïda per una marea de restes del naufragi del gran iot de luxe enfonsat davant Bendinat el passat dia 18.

El temporal de divendres passat va provocar que l'embarcació bolcada davant la costa derivàs cap l'illot fins a partir-se per la meitat. L'embat del fort temporal, amb ones de fins a quatre metres, va destrossar literalment el casc de l'embarcació fins a deixar-lo convertit en estelles, que la força del mar han transportat en massa sobre tota l'extensió de la platja.

L'espectacle de catàstrofe que ofereix ara la popular cala no té precedents i la seva imatge pot associar-se més aviat a la d'una drassana de desballestament. Durant aquest cap de setmana aquesta situació ha causat sorpresa entre els qui han acudit al lloc a la recerca del sol, que va lluir durant tot el dia d'ahir. Portes amb les seves baules daurades, trossos de casc, sofàs, televisors, calçats, fragments de coberta i una infinitat d'objectes i estris personals es troben escampats sobre tota la superfície de la platja en espera que es procedeixi a una tan necessària com àrdua tasca de neteja de l'indret.

L'accident va ocórrer amb el capità i una tripulació de tres mariners a bord en apropar-se l'embarcació a la vora i encallar, fet que va provocar el seu bolc, motivat per una via d'aigua oberta sota la línia de flotació. Llavors, per evitar una marea negra i com a mesura de precaució, Salvament Marítim va ordenar el buidatge dels tancs. A partir d'aquest moment es van iniciar els tràmits pertinents per retirar el iot, encara intacte, entre l'armador de nacionalitat estrangera i la companyia d'assegurances, verificant que per la seva posició a l'interior de la rada el seu casc semienfonsat no oferia perill per a la navegació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.