algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Avís d'alerta a les escoles de les Balears

El Comitè d'Experts es convocà ahir dematí per la Direcció General d'Emergències

La Direcció General d'Emergències convocà ahir matí una reunió del Comitè d'Experts a la seu del 112 a la qual hi acudiren els responsables dels organismes de rescat, de Gesa i els cossos policíacs.

Una de les mesures que es va prendre a dita reunió va ser la d'alertar tots els centres escolars de les Balears perquè evitassin que els estudiants sortissin al pati a causa del fort vent i que a més es prenguessin mesures de precaució als centres educatius.

A la reunió, també es preparà un ampli dispositiu ja que estava previst que el temporal de vent anàs a més i cresqués amb tota la seva força entre les tres i les sis de l'horabaixa. Un temporal que anava del sud a l'oest i que va començar a copejar amb força el port de la Savina, a Formentera, dirigint-se cap a Mallorca i continuant cap a l'illa de Menorca.

Així, durant tota la jornada d'ahir els dispositius de seguretat alertaren la major quantitat possible de persones que resideixen en zones costaneres perquè es prenguessin les mesures de precaució necessàries, fet que va suposar poder evitar majors mals que els materials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.