muy nuboso
  • Màx: 17.17°
  • Mín: 11.35°
16°

UM no accepta que el camp de polo tengui un nucli de 2.000 habitants

El batle lluitarà perquè es faci el projecte en la seva totalitat

M.FUSTER. Campos.
L'acord de la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar i el president electe del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas, que donaran llum verda a la construcció del camp de polo de Campos que estava paralitzat a causa de les Directrius d'Ordenació del Territori (DOT), ja ha tingut les primeres reaccions a l'Ajuntament de Campos.

El portaveu d'UM de Campos, Guillem Ginard, explicà ahir que «el nostre partit sempre ha estat a favor que es dugui a terme el projecte del camp de polo amb l'hotel de luxe de cinc estrelles que podria tenir fins a 500 places, no obstant, el que no podem acceptar de cap manera és que es permeti la construcció d'una zona residencial que pot suposar l'increment poblacional de 2.000 persones».

Ginard és de l'opinió que «l'oferta residencial no té raó de ser, ja que l'únic que s'aconsegueix amb aquesta urbanització és especular amb els terrenys i fer malbé una zona verda de Campos. La nostra idea és que es desestimi la urbanització i només es faci l'hotel i el camp de polo. D'aquesta manera el municipi de Campos hi guanyarà bastant ja que això suposarà la creació de llocs de treball prop del poble, per tant una opció pels joves del municipi i una conseqüent reactivació econòmica».

Ginard, a més, considera que és molt important com a oferta turística que estigui englobada amb els Banys de la Font Santa, que es podria reconvertir en una clínica termal «i ser un complement de la zona turística». D'altra banda, el batle de Campos, Andreu Prohens, es va mostrar molt satisfet perquè «ha estat una lluita de fa molts d'anys i entenc que pot ser molt beneficiós per al poble».

Prohens considera, al contrari del seu opositor, que el projecte s'ha de realitzar «tal com està contemplat als plànols inicials i lluitarem perquè es pugui construir tota l'oferta complementària».

Segons Prohens, «l'Ajuntament de Campos va aprovar el projecte tal com està i només puc dir que m'agrada molt. A més, hi ha un estudi fet que revela que econòmicament pot ser molt bo pel municipi». El batle agraeix que el president electe Matas hagi posat aquesta condició per fer el pacte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.