cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
28°

Veïns de Son Costa demanen un pas elevat a l'aturada del tren d'Inca «per evitar una desgràcia»

El joves creuen a l'altre banda per mitjà de la via

JOANA NICOLAU.Palma.
L'associació de Veïnats de Son Costa, vora Son Oliva, insta el govern a construir un pas elevat per a vianants a l'indret de l'aturada del tren habilitada per Serveis Ferroviaris de Mallorca fa uns mesos. La presidenta de l'entitat, Lourdes Mir, denuncià que a les rodalies de la nova estació hi ha dos col·legis i diàriament són molts els joves que creuen per les vies i posen en perill les seves vides. El pas elevat per a vianants més proper està a més de tres-cents metres de l'aturada i els joves se n'afluixen d'arribar-hi.

El fet de creuar les vies els obliga després a haver de botar per damunt d'unes barreres i ja s'ha registrat algun accident lleu. La presidenta dels veïns considerà que «no es pot esperar cinc o sis anys que se soterrin les vies del tren per arreglar aquest problema, un problema que algun dia pot provocar una desgràcia seriosa». Per l'estació passa el tren d'Inca, que hi té aturada i un altre, sembla ser en direcció a Manacor, que segons els veïns «sempre va molt ràpid» i passa de llarg.

Si un ciutadà vol agafar el tren que va en direcció Palma-Inca, o del revés, i està al costat equivocat, ha de caminar els més de tres-cents metres fins al pas elevat, passar a l'altra banda i caminar altres tants de metres fins arribar a l'aturada. «I a les persones grans els costa». A banda d'això, aquest fet s'agreuja durant el temps de calor, perquè les marquesines col·locades per esperar el tren no protegeixen del sol en filtrar-s'hi la llum.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.